Protectia celor dragi cel mai important obiectiv pentru Empria


Încă din copilărie părinții aveau grijă de mine deoarece aveam foarte multă energie și mă loveam de tot felul de obstacole, însă cum în perioada aceea nu se puteau găsi informații despre cele mai bune metode prin care aș fi putut fi protejată cât mai eficient.

Însă anii au trecut și tehnologia a avansat și odată cu aceasta au fost descoperite și diverse metode și dispozitive prin care părinții își pot proteja copiii cât mai eficie.

Unele dintre aceste dispozitive pot preveni căderea din pat a copiilor, dar și a celor în vârstă, însă și persoanele cu dizabilități pot avea nevoie de o parte dintre acestea.

Unul dintre dispozitivele care se potrivesc tuturor categoriilor de persoane menționate anterior este protecția laterală pat, care poate avea diferite dimensiuni, fie în lungime, sau înălțime, pot fi confecționate din diverse materiale, însă acestea se pot plia, sau pot avea în compoziție spumă cu memorie.

O astfel de protecție poate fi utilă unui om care folosește un fotoliu rulant, sau altă afecțiune gravă așadar cred că cea mai potrivită opțiune ar fi o protecție laterală pliabilă care în același timp să conțină și spumă cu memorie.

Un alt dispozitiv pe care orice părinte ar trebui să îl aibă în vedere pentru bebelușul sau copilul lor sunt acele căști antifonice, pe care copilașul ar trebui să le poarte pentru a fi protejat de sunetele foarte puternice din jur.

Cercetătorii spun faptul că pe termen lung, zgomotul poate deteriora auzul celui mic, de aceea trebuie protejat cât se poate de mult. Antifoanele pot oferi o protecție fonică cât mai eficientă, iar acest lucru se întâmplă datorită materialului special, ușor și confortabil pentru utilizare indelungata. Cel mai elocvent exemplu de manifestare în care se pot folosi sunt concertele și festivalurile, unde zgomotul produs muzică este foarte puternic, mai ales dacă acel copil se află aproape de scenă.


Sursă foto: https://www.empria.ro/

O altă modalitate de a-ți proteja copilul dar și pe tine sunt siguranțele pentru sertare. Acestea au fost create din dorința de a evita ca micuțul tău să se accidenteze, iar tu ca părinte nu vei petrece ore întregi strângând lucrurile împrăștiate pe jos de acesta.

Aceste siguranțe pot fi de diferite tipuri: magnetice, cu manetă, fixă, flexibile. De asemenea există și sisteme care pot bloca accesul celui mic la ușile la orice tip de mobilier sau aparate electrocasnice cum ar fi: frigiderul, mașina de spălat, uscătorul de rufe, etc.

O altă metodă de a-l proteja pe cel mic, dar și pe tine este folosirea unui deflector aer condiționat, care protejează întreaga familie împotriva curenților supărători și periculoși de aer.

Dacă cea mai mare provocare a ta este să vă îmbrăcați adecvat temperaturii, fie ea din interior sau exterior. Pe timpul verii decizia devine una si mai dificila, din cauza temperaturilor ridicate care fac ca aerul din casa sa se supraincalzeasca.

Deflectorul este un dispozitiv pentru ventilația naturală din încăperi, montat în exteriorul clădirilor, care folosește energia cinetică a vântului.



Sursă foto: https://www.empria.ro/

Toate acestea dispozitive pot fi găsite în magazinul online Empria, care oferă o gamă diversă de produse, începând cu protecție pentru pat, până la haine și accesorii plajă, îngrijire adulți, sau diverse propuneri de cadouri.

 Empria și-a propus încă de la înființare în anul 2018, să devină un loc al grijii pentru cei dragi, fie că sunt copii sau adulți. Inițial această afacere și-a dorit să devină un business doar pentru bebeluși, aceștia fiind motto-ul fondatorilor. 

La înființare această afacere a purtat denumirea Rent4baby, apoi Buy4baby, iar actuala denumire datează din anul 2021.

Așadar dacă dorești să-ți protejezi cât mai eficient familia, alege cele mai potrivite metode în funcție de necesitățile fiecăruia.

Articol scris pentru Competiția Spring SuperBlog, Proba 2 - Cum să-ți transformi casa în una mai sigură - Sponsor Empria.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rezervația Naturală Focul Viu, Andreiașu de Jos, Județul Vrancea

Tur Cultural de Sânziene în Vrancea arhaică

HotelRunner ajutorul de nădejde al pensiunii noastre!