Axelen, ajutorul tău de nădejde

 

Dragă prietene, noi suntem Axelen, iar astăzi ne-am hotărât să îți prezentăm unele dintre cele mai frumoase colecții de tapet decorativ.

Însă, înainte de toate am dori să vă povestim cate ceva despre noi, pentru aceia care nu ne cunosc încă. Așadar, suntem o afacere românească ce a luat ființă în inima Ardealului, în urmă cu 26 de ani și activăm pe piața decorațiunilor interioare. Am acumulat foarte multă experiență atât în privința produselor pe care le comercializăm, pe care le-am diversificat și adaptat, cât și a relațiilor noastre de parteneriat.

Chiar dacă lucrăm în domeniul amenajărilor interioare, suntem preocupați în permanență și  latura de construire. Începând cu anul 1994, contribuim la clădirea și consolidarea unor parteneriate durabile, atât cu producători de prestigiu din Europa, cât și cu toți ceilalți parteneri și clienți. Întreaga noastră echipă, depune eforturi pentru a reuși să ne ridicăm la cele mai înalte standarde și pentru a putea livra, în final produse și servicii de înaltă calitate.

Sursă foto Axelen.ro


Elie Saab, colecția


Pe site-ul nostru poți găsi o gamă largă de produse de tapet decorativ Axelen care fac parte din colecții de renume internațional.


Majoritatea modelelor de tapet din ofertele noastre, rezistă la șocuri și zgârieturi, în plus sunt potrivite zonelor cu trafic mediu și intens, cum ar fi camerele și holurile hotelurilor.


Una dintre colecțiile de tapet exclusiv, pe care le oferim clienților noștri a fost lansată de producătorul Zambaiti Parati și creată împreună cu renumitul designer libanez Elie Saab.


Tapetul decorativ Elie Saab își dorește să creeze o atmosferă de lux,care vă va duce într-o călătorie în interior, care să reflecte eleganța și unicitatea acestui concept.


Unul dintre produsele realizate în cadrul acestei frumoase colecții, este Tapet Zambaiti colecția Elie Saab panel cod Z64896, care se poate realiza doar la comandă. Modelul este are inserții argintii, fiind unic și în exclusivitate. Materialul din care a fost realizat este de cea mai bună calitate, este lavabil, putând fi curățat folosindu-se doar o cârpă umedă. Se potrivește foarte bine în orice cameră, fie că e vorba de case sau hoteluri.


Dar cine este de fapt Elie Saab?


Elie Saab este designerul care la vârsta de 18 ani a fondat brandul care îi poartă numele. A devenit unul dintre cei mai renumiți creatori libanezi din lume, având ateliere atât la Paris, cât și Beirut.Este brandul cu un stil aparte care de-a lungul timpului și-a diversificat domeniul de activitate, de la haute couture le prêt-à-porter, rochii de mireasă, parfumuri și ochelari.


Cel mai recent proiect al său este linia de decorațiuni interioare, ce-i poartă numele. Acesta își extinde portofoliul completând ofertele pentru casă cu o colecție inedită de tapet, care s-a născut cu Zambaiti Parati, care este o afacere de familie italiană specializată în tapet de peste 50 de ani.


Așadar, te așteptăm pe site-ul nostru pentru a alege tapetul care credeți că ți se potrivește, din colecția ta preferată.


Articol scris pentru Competiția SuperBlog - Proba 9 - Redecorarea locuinței în ton cu actualitatea. Tapetul decorativ de la Axelen, ajutorul tău de nădejde - Axelen, ajutor de nădejde - Sponsor Axelen Impex.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Tur Cultural de Sânziene în Vrancea arhaică

HotelRunner ajutorul de nădejde al pensiunii noastre!

Pregătiri pentru vacanță împreună cu Litoralulromanesc.ro